Aurora Măgura pregătește proiecte pentru asfaltarea drumurilor, o grădiniță și canalizarea în satul Urși

Edilul din Popești spune că prin Programul Național de Investiții urmează să fie implementate mai multe proiecte de infrastructură, din care cel mai important este cel care privește asfaltatea rețelei de drunuri.

”Având în vedere că ne apropiem de finalizarea rețelei de canalizare, urmează etapa de asfaltare a drumurilor. A trebuit să o luăm etapizat, să încheiem cu ce este de băgat în pământ și apoi să venim cu drumurile. Avem pregătite documentații pentru 15 km de drumuri în toate satele. Să vedem ce bani vor fi alocați pentru fiecare localitate prin PNI. Și vom extinde și la Urși canalizarea”, spune Aurora Măgura.

Măgura adaugă și fondurile europene, atât PNRR cât și programul mare operațional, unde Primăria Popești dorește să acceseze  fonduri pentru o grădiniță cu program prelungit precum și alte lucrări edilitare.

”Sunt mulți părinți care lucrează și ar dori să-și lase copiii la o grădiniță care să aibă și program de odihnă și hrană. Și implicit un program educativ. Mai dorim să vedem ce programe putem accesa pe energie verde. Dorim să reabilităm complet târgul de săptămână, să arate civilizat, cu mese, cu apă, cu copertine. Dorim să amenajăm locuri de joacă, spații verzi, de picnic. să punem în valoare turistică a platoului și satului Firijba”, conchide primarul din Popești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *