Aurora Măgura: Colaborarea cu conducerea școlilor din Popești este una excelentă

Primarul comunei Popești, Aurora Măgura, spune că între primărie și școlile din localitate colaborarea este una excelentă, există un parteneriat pentru evenimente, pentru proiecte comune, totul pentru a asigura copiilor dreptul la educație civilizată și în condiții decente.

”Viitorul nostru este asigurat de noua generație. Ei sunt cei care trebuie să reconstruiască țara asta. Că vor fi ingineri, medici, profesori, sudori, electricieni, constructori, important este să le asigurăm dreptul la educație. Să prevenim prin orice mijloace abandonul școlar, să le fixăm repere și valori în viață, să le spunem că doar prin educație vor izbândi în viață. Colaborarea noastră cu doamna Florina Șerban este una excelentă. A susținut și ultima probă din cadrul examenului pentru ocuparea funcției de director, la școala noastră și a obținut nota 10, motiv pentru care ne bucuram, o felicităm și îi dorim mult succes in noul mandat. Împreună vom continua să facem lucruri bune pentru elevii noștri”, susține Măgura.

Toti copiii vor primi daruri de Moș Crăciun iar școala are asigurat stocul necesar de lemne.

Prin Planul Național de Investitii Anghel Saligny, Aurora Măgura intenționează să asfalteze aproape 6 km de drumuri, în toate satele.

Iar în prezent se lucrează la amplasarea unui al doilea rezervor de apă, de 2000 de tone, astfel încât, împreună cu celălalt rezervor, se pot stoca 5000 de tone de apă ceea ce va preveni orice deficient în perioadele de secetă.

Mai mult, activitatea actualului edil a dus la un suport total în consiliul local, toate deciziile administrației fiind luate cu majoritate de voturi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *