Au început lucrările de remediere a pagubelor provocate de vremea rea din această vară

Vâlcea a fost în vara lui 2018, din nou după 4 ani, victima ploilor care au făcut prăpăd în judeţ. Imaginile cu case inundate, cu drumuri avariate, cu râuri ieşite din matcă ne-au pus din nou pe prima pagină a ziarelor sau în prime-time-ul TV.

Graţie demersurilor autorităţilor locale şi judeţene au venit primele fonduri pentru înlăturarea efectelor produse de precipitaţii în această vară.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a fost prezent miercuri în mai multe localităţi din judeţul Vâlcea, unde a participat la predarea amplasamentelor către constructori, în vederea executării unor lucrări pentru înlăturarea efectelor produse de calamităţile naturale.

Trebuie menționat că vor fi investiți peste 30 de miliarde lei vechi în aceste lucrări de remediere a efectelor calamităților din comunele Popești, Oteșani, Măldărești și Vaideeni.

La acţiunea de predare a amplasamentelor au fost prezenţi directorul Administraţiei Bazinale Olt, Ştefan Prală și primarii comunelor afectate.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *