Atac virulent executat de Mircia Gutău asupra doctoranzilor PNL de la Yale, Massachusetts, Oxford şi Sorbona din CL Râmnicu Vâlcea

După ce PNL Râmnicu Vâlcea a reuşit să trimită pentru prima dată în istoria Râmnicului, în Consiliul Local, 4 somităţi, universitari de prestigiu, doctori în administraţie, strategie de ecomomie diferenţială şi autonomie descarteziană, edilul Mircia Gutău s-a răzbunat înfiorător

Este vorba de Constantin Băzăvan, creatorul Bitocoinului, omul care a prezis criza mondială din 2009, doctor în FDR, omul care a înţeles exact teoriile lui Delano Roosvelt şi absolvent Magna Cum Laude la Universitatea din Maryland a fost efectiv linşat de Mircia Gutău.

„Am obţinut o axiologie a protuberanţei concreşterii progresive a impozitelor locale. Domnul primar nu a fost de acord şi m-a ultragiat”, a declarat scurt marele savant.

Marcel Poenaru, oxfordist, şef de promoţie şi autor a peste 100 de lucrări de ştiinţă în dinamică capitalului, geografie 3D economică, alternanţa la resurse, doctor în gnoseologie a fost pus la pământ de acest primar de oraş de România

„Nu pot disjunge anumite polemici de avatarurile unui asemenea om”, a spus Poenaru

Grigore Crăciunescu, doctor la Sorbona şi Massachusetts în analize echivoce ale crizelor univoce din Economia Spaţiului Planetar dar şi alternativa monetară – alterarea virtuală, masterat în neuroştiinţe, a fost siderat de afirmaţiile lui Mircia Gutău.

„Este irefutabil tot ce spunem noi, doar că transcendent, nu ştim care este epistemologia electorală”

Şi nu în ultimul rând, Dumitru Vîlcu, care vine de la Yale, autor al unui compendiu de administraţie, coordonator a peste 40 de proiecte la FMI, ONU şi NAFTA, dublu licenţiat în drept şi analize macroeconomice şi fundamente de bugete regionale multianuale, a fost extrem de dur la replicile lui Gutău.

„Este obvios necesar să nu perorăm dinastic pe asemenea extrapolări de formă fără fond”

Toţi cei patru universitari coordonaţi de fostul viceprimar Victor Giosan, eminent om de ştiinţă, artizanul refacerii economice din Papua, Noua Guinee şi Salvador, vor merge la Haga pentru soluţionarea acestui litigiu, prin care edilul Râmnicului se face vinovat de lessmajestate, cerând o disoluţie anticipată a grupului PNL din Consiliul Local Râmnicu Vâlcea.

de Victor Giohar Dudaev

din păcate un pamflet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *