Asfaltarea Drumului Gorjului a ajuns la granița dintre județe, în Dealul Muierii (Livezi)

Drumul Gorjului, drum care leagă comuna vâlceană Livezi de gorjenii din Dănciulești a fost deja asfaltat pe teritoriul județului Vâlcea.

”A fost finalizat și podul peste pârâul Peșteana și putem spune că la această oră tot drumul pe teritoirul județului Vâlcea a fost asfaltat. Urmează că în perioada următoare să înceapă sectorul de drum din Gorj. Drumul deja este folosit de foarte mulți conducători auto din ambele județe și rugăm pe această cale să circule cu atenție, pentru că suntem în șantier, drumul nu este finalizat”, spune primarul Ștefan Verdeș.

Drumul contruit de la zero, a ajuns în punctul Dealul Muierii, zona de graniță dintre Vâlcea și Gorj.

”În urma unui amplu proiect din fonduri guvernamentale prin care am reușit să asfaltăm peste 10 km de drumuri locale, comuna neavând niciun drum asfaltat, am reușit, fiind titulari de proiect să demarăm cea mai mare lucrare de infrastructură din această regiune și anume, un drum de legătură între Vâlcea și Gorj. Este una din cele mai importante facilități pentru cei care fac naveta, pentru cei care au terenuri fie aici, fie dincolo, pentru rude, este un drum, în cele din urmă foarte important pentru județul nostru”, spune primarul Ștefan Verdeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *