Asasinat politic cu Iz de Bere, în plenul Divanului Consiliului Judeţean Vâlcea

Incident major petrecut azi pe la prânz la divanul de Vâlcea, unde omul cu barbă, hipsterul de serviciu al administraţiei publice locale, acest boem de viţă veche (de vie) aka Cristian Iliescu, se gândi, se răsuci, şapca în cap că şi-o îndesă, barbă şi-o ţesălă şi îi luă piuitul, lăsându-l pe Nicu Spiridon doar cu “PI”-ul matematic în loc de voce, de i se auzi până în prezent, râgăitul vechi de bere, Alutus, aia… prea ca la ţară, prea ca la Cîlea, prea sinecurist, prea degeaba, prea numărător de frunză la dogi….

Mai pe larg, pentru cei care au deschis mai târziu butonul articolului nostru, în ditamai plenul, prezidat de principele Al. Costantin Cuza Voievod Roş, se ajunse la punctul de pe ordinea de zi, cel cu serviciile de agă şi străjeri, unitate paramilitară de luptă aflată în subordinea lui Nicu Spiridon, fost candidat la bere, fost candidat la senat în interior, fost uşier al lui Cîlea Vodă, fost mângâietor de clanţă la CJ Vâlcea.

Se vorbea strict de contractele de strajă ale Direcţiei de Pază şi Pauză ale lui nea Nicu, unele care se pierdeau şi altele care nu mai erau. Printre ele, se număra şi contractul de pază şi protecţie al păpădiilor din curtea Spitalului de Urgenţe. Contract care se încheie mâine, marţi, ultima zi de februarie a anului nebisect.

Barbă ţuiguiată a peneleului, pe numele lui de botez, Cristian, pe nume de familie, Iliescu, precum Ăla, se ridică în plen şi îl întrebă pe nea Nicu Beraru, consilier şi el de formă în hoarda pesedistă, “cine a încheiat contractul de pază cu spitalul, acum în ianuarie?”. Răspunsul lui nea Nicu Beraru, om cu simbrie de la CJ, adică mama financiară a Direcţie de Pază, Pauză şi Menopauză, a fost unul dezarmant de mononeuronal şi sincer. “Je”, sau “Moi”(am scris cu U)

Bărbosul cu ţugui a scos sabia şi i-a retazat astfel piuitul. Adică, pentru această semnătură, de conflict evident de interese, nea Nicu Beraru se face bolnav de demisie din Divanul de Judeţ. Adică zapisul domnesc cu nume de legea 161/2003,  articolul 90 coroborat cu 92 l-au trimis pe bietul Nicuşor spre eşafod. Bravos Iliescule! Asta spune clar că nici ţie nu ţi-a plăcut berea Alutus, cu prea multă drojdie fedesenistă…

În concluzie, Sir Arthur Constantin Doyle, aka Rădulescu, este obligat până a se se sesiza domnişoara ANI, să-l bărbierească pe Beraru de pe liste…C-aşa e-n tenis!

Datu-n Palmă, Barbă-n în Scrot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *