ASA Târgu Mureş – CSM Râmnicu Vâlcea 3-1

Bogdan Medrea, directorul adjunct al echipei de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că nu e o ”catastrofă” înfrângerea de la Târgu Mureş, iar „campionatul este destul de lung, promovarea se joacă până în ultima etapă”.
„Asta e, învinge echipa care e mai pragmatică. Am avut ocazii, am dat în bară, am ratat mult, dar Mureşul a ştiut să fie eficientă. E o echipă bună, am jucat cu un adversar puternic. La noi nu a intrat mingea. Sper ca băieţii să-şi revină repede, ne aşteaptă o lună de foc, cu 7 partide oficiale, iar campionatul e lung, promovarea se joacă până în ultima etapă. Noi sperăm să spargem gheaţa şi să câştigăm primul meci în deplasare. Azi s-a schimbat liderul seriei, se vede că FC Universitatea e o echipă matură, care ştie să joace fiecare meci”, a declarat Medrea.
CSM Râmnicu Vâlcea a înregistrat un eşec în deplasarea de la Târgu Mureş, fiind învinsă cu 3-1 la finalul celor 90 de minute regulamentare, ultimul gol al mureşenilor fiind înscris chiar în prelungirile partidei.
ASA a deschis scorul în minutul 22, în urma unei faze fixe. Bumba a bătut lovitura liberă de la 35 de metri, Salem a reluat pe spate cu capul, mingea l-a lovit în piept pe Dan şi a intrat în poartă pe la prima bară, portarul vâlcenilor, Matache, fiind păcălit de deviere.
Vâlcenii au alergat după egalare, dar cei care au marcat au fost tot jucătorii mureşeni, prin Bumba, în urma unui penalty.
Tot printr-o lovitură de pedeapsă a redus din handicap şi CSM Râmnicu Vâlcea în minutul 77. Asta după ce Arnăutu a primit o minge în dreapta careului, Caparco a intervenit energic şi l-a faultat pe atacant.
Drama vâlcenilor s-a consumat în chiar ultimul minut, când Huiban a scăpat pe contraatac, din situaţie de unu la unu, l-a driblat în stânga pe Matache, deşi Cârstoiu şi Briceag au venit tare din spate, au alunecat şi au intrat în poartă, iar atacantul mureşenilor a  înscris lejer lămurind meciul
După rezultatul de sâmbătă, CSM Râmnicu Vâlcea cu 12 puncte coboară pe cinci în clasamentul Ligii a II-a, lider devenind FC U Craiova, care a învins cu 1-0 pe fostul lider Gloria Bistriţa. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *