Armand Cupăreanu, primarul din Diculești: ”Instabilitatea politică și economică din România s-a răsfrânt asupra populației”

”Peste tot în lume există administrații eeficiente sau ineficiente, iar succesul sau insuccesul depind în mare parte de accesul la resurse financiare sau pur și simplu de strategia managerială a fiecărui primar. Toate acestea au un impact major asupra oamenilor. Instabilitatea politică și economică din România s-a răsfrânt asupra populației, a produs dezamăgire, temeri și neîncredere,”, spune primarul din Diculești, Armand Cupăreanu.

Acesta a comentat faptul că, anul acesta, admnistrațiile locale din mediul rural nu au început niciun proiect, doar au cheltuit bani de la bugetul local pentru niște proiecte care, nu se știe dacă vor fi finanțate. În opinia edilului, anul 2021 a fost un an foarte slab, fără investiții majore, primăria rezovând doar problemele curente.

”Acum pe final de an rezolvăm cererile populației pentru subvenția la încălzire , am semnat constractul pentru deszăpezice, am adus antderapant, așteptăm să semnăm contractul, pe GAL, pentru finanțarea achiziției unei lame pentru deszăpezire, vom aloca prin hotărâre de consiliu local fonduri pentru cadourile de Crăciun, pentru copii și așteptăm rectificarea pentru achitarea sumelor către persoanele cu handicap și asistenții personali ai acestora”, a conchis primarul Armand Cupăreanu.
Claudia POPA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *