Aproximativ 1000 de gospodării din Guşoeni se vor racorda la reţeaua de gaze naturale

Apoximativ 1000 de gospodării vor fi racordate la gaze în acest an, în comuna Guşoeni, după cum declară primarul Nicolae Concioiu.

“În luna martie, după 7 ani de demersuri vom elibera autorizaţia pentru introducerea gazelor naturale în localitate. Este un succes pot spune, un lucru pe care îl aşteptăm, investitori, gospodării, tineri care sunt afară la muncă şi care mereu ne întrebau când vom avea gaze. Da, vom avea gaze naturale, condiţie obligatorie pentru ca investitorii să vină aici, la Guşoeni, să dezvolte afaceri, o mică industrie”, spune primarul Nicolae Concioiu.

Aladar pe lângă ultimele două importante investiții realizate în comuna Gușoeni, parcul fotovoltaic și căminul cultural, administrația locală  are în lucru încă patru obiective de lucrări, respectiv reabilitarea școlii generale; extinderea și reabilitarea dispensarului medical; modernizarea DC 86 (Spârleni -Dealul Mare- Bălșoara) și construirea unui pod de beton armat peste pârâul Gușoianca pe drumul sătesc Spârleni.

Prioritățile rămân modernizarea infrastructurii rutiere și gazele naturale.

Ca un fapt de interes, duminică, pe 8 Martie, la Căminul Cultural, Consiliul Local sărbătoreşte Ziua Femeii, eveniment unde sunt aşteptate exclusiv 250 de reprezentante ale sexului frumos. Bărbaţii nu sunt invitaţi la eveniment decât la un separeu, unde îşi pot aştepta partenerele la finalul Balului.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *