Apel către consilierii PSD de la Râmnicu Vâlcea: Daţi-l jos pe Matei!

Săptămâna care abia a început este crucială pentru soarta muncipiului Râmnicu Vâlcea, similară cu o revoluţie. Este momentul schimbării din fruntea primăriei a celui mai slab, catastrofal primar pe care acest oraş îl are din isoria sa atestată din 1388.

Acest apel se adresează consilierilor PSD să scape odată pentru totdeauna de cel mai slab lider de partid, cel mai incompetent om din administraţie, omul care adus acest oraş în haos, în paragină, în moarte clinică. Omul care trage în jos înclusiv scorul partidului, Ion Gigi Matei este de departe cea mai mare greşală politică a social democraţilor vâlceni.

Să fim clari, nu avem nimic cu omul Matei, nu ne interesează şi nu suntem psihologi, analizăm pe bază de fapte dezastrul administrativ, economic şi politic(apropo de PSD) pe care l-a generat Ion Gigi de când se află pe scaunul de primar.

Acest mesaj se adresează lui Vasile Cocoş, Constantin Rădulescu, Laurenţiu Coca cu precădere şi vă spunem onest, nu există om din PSD sau primar social- democrat din judeţ care să nu se apuce cu mâinile de cap la auzul numelui Ion Gigi Matei. Pentru un partid cu pretenţii, omul care vremelnic este primar de muncipiu reşedinţă de judeţ este în fapt cheia electorală, vectorul politic, cel care aduce voturi, ori toate astea sunt exact opusul lui Matei.

Cei trei amintiţi mai sus sunt oameni cu scaun la cap, cu pretenţii, deci depinde de voi să le spuneţi consilierilor PSD că a venit momentul să scape definitiv exact de omul care a produs cel mai mult rău partidului şi oraşului în care locuim.

Este săptămâna în care Râmnicu Vâlcea va putea respira din nou aer curat. Interimatul care va prelua conducerea primăriei trebuie să activeze ca un Comitet de Salvare a Râmnicului până la organizarea alegerilor. Momentul crucial de joi nu mai este unul de culoare politică, trebuie ca PSD, PNL, UNPR, PPDD şi Independenţii să se unească pentru a elibera acest oraş de primarul catastrofă, de edilul care a prăbuşit efectiv acest oraş.

Nu ar fi rău ca populaţia din Râmnicu Vâlcea să ia poziţie civică joi, în momentul şedinţei prin care se va vota demiterea primarului catastrofă. Sunt convins că populaţia acestui oraş ştie să se solidarizeze paşnic cu demersul celor 9 consilieri semnatari ai „moţiunii de cenzură” împotriva lui Ion Gigi!

Râmnicu Vâlcea Week

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *