Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Comuna Voineasa titular al proiectului “ASFALTARE STRADA DECINDEA, COMUNA VOINEASA, JUDEȚUL VÂLCEA”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protecţia Mediului Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul “ASFALTARE STRADA DECINDEA, COMUNA VOINEASA, JUDEȚUL VÂLCEA”, propus a fi realizat in județul Vâlcea, comuna Voineasa, nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpului de apă, cu continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare.

 

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Vâlcea din str. Remus Bellu, nr. 6, Rm. Vâlcea, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de e-mail: office@apmvl.anpm.ro
  2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea.

 

 

 

 

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *