Anul viitor, primarul din Milcoiu va oferi biciclete la 50 de elevi

 

Un spectacol de muzică, poezie, jocuri și dansuri populare a stârnit aplauze din partea publicului prezent la serbarea de sfârșit de an, susținută de elevii de la școala cu clasele V-VIII, din Milcoiu. Cadrele didactice împreună cu elevii au pregătit un spectacol variat, care a impresionat și sensibilizat toți spectatorii.

Daniel Mușat, primarul localității a fost prezent, ca de fiecare dată, alături de dascăli și elevi, oferindu-le tuturor copiilor câte o carte, iar celor premianți – premii constând în rechizite școlare, și o sumă de bani.

Edilul consideră că toți elevii trebuie stimulați, într-un fel sau altul, tocmai de aceea, anul viitor va oferi tuturor celor 50 de copii, câte o bicicletă.

„Pentru anul viitor, doresc să le cumpăr tuturor copiilor câte o bicicletă, deoarece consider că, în acest fel sunt stimulați și pentru a învața mai bine, dar vor face și mișcare, mai mult sport. În ziua de azi, majoritatea copiilor nu mai fac mișcare,  stau mai mult la calculatoare și, astfel, își distrug sănătatea”, a adăugat edilul Daniel Mușat.

C.P.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *