Anul viitor, la Budeşti, va fi realizat un complex de agrement

Un nou complex de agrement care să cuprindă un parc, terenuri de sport multifuncţionale, ştranduri, terenuri de joacă etc. va fi realizat în comuna Budeşti, la 4 km de Râmnicu Vâlcea, în imediata apropiere a DN7.

“Terenul pe care se va construi acest complex are trei hectare. Budeştiul are nevoie de un parc, este una din localităţile cele mai urbanizate din judeţ, cu o demografie în creştere, iar foarte mulţi locuitori au cerut o zonă de agrement. Acest complex va cuprinde un parc dendrologic, alei, mobilier stradal, iluminat, spaţiu verde, terenuri de sport multifuncţionale, dar şi un modern ştrand, plus spaţii de alimentaţie publică”, a declarat primarul Ion Vlădulescu.

Complexul de agrement va fi realizat la 4 km de Râmnicu Vâlcea, imediat după intersecţia cu DN 7.

Autorităţile mizează că acest centru de agrement va fi o oportunitate de petrecere a timpului liber şi pentru locuitorii din Râmnicu Vâlcea.

Cel mai apropiat complex de agrement, în acest moment, este “Ostroveni Ştrand”.

De altfel, pentru anul viitor, Primăria Budeşti are în proiect realizarea de trotuare la limita cu Râmnicu Vâlcea, plantarea de arbori şi amenajarea zonei civice.

LP

One comment

  • After reading your blog post I browsed your website a bit and noticed you are not ranking nearly as well in Google as you could be. I possess a handful of blogs myself and I think you should take a look at speed rank seo, just search it on google. You will find its a very nice tool that can bring you a lot more visitors. Keep up the quality posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *