Anul viitor, în centrul Râmnicului, va fi inaugurat un modern hotel Ramada de 4 stele

Anul viitor în Râmnicu Vâlcea va fi inaugurat unul din cele moderne hoteluri Ramada, din cadrul companiei, hotel de 4 stele, situat chiar în centrul oraşului, urmând astfel ca municipiul nostru să intre pe harta marilor lanţuri hoteliere.

În prezent se lucrează din plin la interioare şi faţade, la final, complexul hotelier va avea 108 camere şi un modern salon restaurant şi de evenimente cu aproximativ 500 de locuri. Asta pe lângă cafenele şi diferite săli de congrese şi conferinţe. Ultimul etaj va fi rezervat apartamentelor penthouse.

În fapt, Ramada preia vechiul brand al Râmnicului, hotelul Alutus, investitorii fiind familia Tudor, cei care au proiecte de dezvoltare hotelieră şi în Băile Olăneşti, unde în curând urmează să ajungă mai multe delegaţii din Olanda şi Suedia. Le dorim succes şi salutăm faptul că oamenii de afaceri vâlceni, cei care până în prezent deţin active economice, asigurând peste 1000 de locuri de muncă,  au reuşit să aducă la Râmnicu Vâlcea un brand hotelier de anvergură.

Ramada este un lanț hotelier deținut de grupul Wyndham Worldwide. Brandul Ramada a fost creat în 1954, iar în septembrie 2008 deținea peste 850 de hoteluri, în peste 25 de țări din lume

Lanțul este prezent și în România, având patru hoteluri în București (Ramada Bucharest Majestic Hotel, Ramada Hotel and Suites Bucharest North, Ramada Bucharest Parc și Ramada Plaza Bucharest Convention Center) și încă 7 locații în Cluj-NapocaPiteștiBrașovSibiuIașiOradea și Craiova.

Prezenţa Ramada alături de alte noi concerne care au început să găsească Râmnicu Vâlcea, un oraş atrăgător economic, argumentează perpsectivele de dezvoltare ale municipiului şi faptul că nu degeaba ocupă locul 13 în topul migraţiei urbane, fiind primul din arealul subcarpatic.

Liviu POPESCU

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *