Anul 2025 vine cu investiții pentru fiecare sat din comuna Titești, spune Cătălin Daneș

Cătălin Daneș intenționează ca anul viitor să implementeze o investiție mare pentru fiecare sat din comună.

”Vom investi în fiecare sat. În primul rând vom face toate demersurile pentru a avea apa potabilă în fiecare casă, să nu mai existe sincope în furnizarea ei, vara, în condițiile de secetă. Anul viitor vom moderniza ulița Troița, cu podețe, șanțuri betonate, accese. Vom reabilita acoperișul de școala gimnazială. Avem terenul de sport în proiect. La Bratovești vom asfalta drumul Popii. Avem în proiect reabilitarea Centrului Cultural Bratovești, un podeț în punctul Marinică, reabilitarea drumului Morii”, spune primarul Daneș.

În satul Cucoiu se va schimba învelitoarea școlii claselor I-IV, se va asfalta drumul școlii și se vor betona șanțurile colectoare de pe strada nouă.

”Și nu în ultimul rând, vreau să dezvoltăm pe segmentul rezidențial localitatea. Aici se  pot ridica locuințe de vacanță. Cabane, pensiuni. Este o zonă aflată la 8 km de viitoarea autostradă, 45 de minute de Râmnicu Vâlcea, în Țara Loviștei, una dintre cele mai frumoase depresiuni intramontane”, adaugă Cătălin Daneș.

Titeștiul această comună aflată în inima Munților Loviștei, înconjurată de munți din toate părțile, o căldare unde nopțile de vară sunt atât de răcoroase, unde greierii cântă din amurg până la răsărit, iernile sunt albe de pastel, Titeștiul este una dintre cele mai vechi comune vâlcene care a apărut pe harta munților noștri înainte de a apărea Vâlcea. Pentru că dacă nu era Titeștiul, azi nu aveam județ și nu aveam nicio Românie. Leagănul civilizației noastre este aici, locul de naștere al primelor cnezate…

Cine vrea azi o casă, e musai să se mute la Titești. E streșina Vâlcii de munte, e locul de unde începe cerul, de unde vine prima dată iarna peste Vâlcea și de unde pleacă ultima dată. Urci, cobori, te odihnești, iar urci, iar cobori, iar te așezi. Așa este această comună frumoasă, a Loviștei, o perlă între munții noștri care smulg din măruntaie izvoare limpezi, udate mai întâi de cei duși în războaiele milenare și care hrănesc lumea de azi.

La Titești a început Vâlcea să existe. Și apoi, întreaga Valahie… iar azi, România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *