Anul 2025, România la un an de când AUR a câștigat alegerile cu 48%, formând guvern cu PSD

Suntem în octombrie 2025, ultimul batalion american de la Deveselu se retrage iar steagul Uniunii Europene este dat jos de pe clădirea parlamentului. A apărut deja un decret semnat de premierul Georgescu, prin care arborarea acestui drapel se va pedepsi cu închisoarea. România a părăsit uniunea în aprilie, la o lună după Polonia și două luni după Ungaria.

În august s-a semnat deja acordul de la Timișoara dintre Serbia-Bulgaria-Ungaria-România și Polonia, Acordul Balcanic de Cooperare Militar și Economic, organism la care a fost invitată să Rusia să participe.

Tulburările din orașele mari sunt ținute sub control. La Cluj, politia a intervenit la începutul anului universitar și a arestat peste 1000 de studenți, aceștia sunt în detenție la Gherla și își așteaptă procesul.

S-au reînființat șantierele tineretului, Canalul București – Dunăre, acolo unde lucrează în prezent 7000 de deținuți. Foști diplomați, studenți, scriitori. Este grupul ”soroșiștilor”, cum îi strigă gardienii. Pe lotul 1 Decembrie. Urmează mai multe loturi, presa neomarxistă care lucrează la excavare și la căratulcu roabele. Lotul USR este în zona de la Giurgiu.

La Pitești a fost reînființată închisoarea de reeducare. Aici deținuții au cursuri de dacologie și bionergetică. A fost naționalizat petrolul și gazele. În multe foste parcuri industriale, se văd fantomele centrelor de logistică. Aici au fost preluate cu forța toate activele multinaționalelor

La fost magazin Carrefour, denumit acum ”Magazinul României”, șef de rețea a fost numit un tânăr de 32 de ani, din Motru, fără bacalaureat care a muncit la sparanghel, 10 ani, în afară. O fată care a muncit în Italia, din Țăndărei, membru AUR din 2000, a preluat șefia Televiziunii Române Eliberate.

Guvernul AUR-PSD s-a transformat în AURD, după ce PSD aripa radicală a fuzionat cu AUR-ul lui Șoșoacă. Restul membrilor au fost arestați în lotul politicilor, alături de PNL. Președintele Iohannis a fost salvat, de nemți, într-o acțiune militară.

Radio România, condus de un tânăr din Vaslui, difuzează jumătate de zi, melodii din Fomoteca de Aur iar restul manele. Celelalte televiziuni private au fost desființate prin decret de stat.

Casele românilor din suburbii au fost naționalizate și oferite poporului. Românilor care au muncit în diaspora, în agricultură, la salubritate și în zootehnie.

Pe drapelul României a fost trecut ca stemă Sfinxul.

A fost redeschisă colonia de la Periprava. Aici au fost aduși studenții de la Iași, Constanța și București. Cei recalcintranți. La stuf.

Vama Veche, Vadu și Corbu au fost declarate zone interzise, aici în urma unui acord cu Federația Rusă, se vor crea mai multe baze militare româno-ruse.

Orașul Brezoi din Vâlcea a fost ales pentru Festival Muzicii Balcanice-Orientale, se va numi orașul ”Lepa Brena” și la prima ediție a fost invitat să participe președintele Serbiei, Novak Djokovic.

Toți medicii care au vaccinat populația în anii 2021 – 2022 au fost condamnați la închisoare pe 20 de ani, pentru crime împotriva umanității.

..”fragment scris pe o coală de hârtie igienică, de la colonia 1 Decembrie, Canalul Dunăre-București” – Liviu POPESCU, nr 77865

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *