Anul 2024 aduce un nou drum pe harta județului Vâlcea: Nicolae Bălcescu – Dănicei

Drumul va fi finalizat în prima parte a acestui an și poate fi considerat o premieră istorică pentru că leagă rutier județul Vâlcea de comuna Dănicei.

Proiectul a fost inițiat de primarul comunei Nicolae Bălcescu, Landor Moșteanu.

”Acest drum ne priveștedirect pentru că e vorba de două sate incluse în acest proiect: Corbii Vale și Tufani și ajunge în comuna Dănicei. Drumul are o lungime de aproximativ 4, peisajul, având în vedere că suntem în zona subcarpatică, deluroasă, cu multe păduri este unul foarte frumos. Deși nu este finalizat încă, se circulă iar toată lumea este impresionată de acest drum. Sunt mulțumit de cum au lucrat constructorii, a fost un efort uriaș, crearea de ziduri de sprijin, lărgiri, terasare, rigole. A ieșit cu adevărat ceva foarte frumos. Și merită felicitați toți care au contribuit la succesul acestui proiect. Da, e un adevăr, drumul reduce cu peste 40 de kilometri distanţa faţă de actuala rută, spre Dănicei”, spune primarul Landor Moșteanu.

Astfel în urmă cu mai bine de trei ani, Primăria din Nicolae Bălcescu având interesul pentru a rebilita drumul care trece prin două sate mărginașe a depus un proiect pe CNI care a obținut finanțare. Mai trebuie spus că distanța dintre Dănicei și Râmnicu Vâlcea, prin Nicolae Bălcescu se va scurta cu peste 40 de km.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *