Anul 2021 pentru Voicești înseamnă noi proiecte de dezvoltare în sănătate și utilități

Dotarea serviciului voluntar pentru situatii de urgenta cu vidanja 5000l, Reabilitare, modernizate si dotare Grădiniță cu program normal, Construire si dotare Centru medical multifuncțional  care va dispune de mai multe cabinete medicale, respectiv cardiologie, stomatologie, inclusiv o sală pentru recuperare , mai exact fizioterapie.
Un alt proiect privește dalarea șanțurilor pe pe tot drumul județean care străbate comuna, cu podețe la fiecare proprietate, dar și înființarea unui  centru de agrement, respectiv un teren de sport polivalent.
Acest ultim proiect se adresează tineretului si va cuprinde un teren de tenis de câmp și un bazin de inot acoperit, o sală de fitness, inclusiv anexele aferente. introdus pe Lista sinteza a subprogramului Unități sanitare aprobată prin ordinul MLPDA nr 3739/03.09.2020, rețeaua de canalizare, rețeaua de gaze naturale, sunt doar câteva din proiectele care au definit un alt parcurs pentru comuna Voicești. 
”Munca în echipă este întotdeauna răsplătită. Instituția pe care o reprezint si angajații pe care-i coordonez înca din anul 2008 vor fi întotdeauna în slujba cetățeanului, comuna se modernizează doar împreună cu cetățenii”, spune primarul Florian Vătafu
Aflată la marginea județului Vâlcea, acolo unde începe Câmpia Română, frumoasă comună a Voiceștilor, reazemă Oltul pe stângă iar pe dreapta se învecinează cu motorul economic al municipiului Drăgășani.

Primăria Voiceşti a ştiut să deschidă localitatea pentru investitori, devenind cu adevărat o localitate metropolitană, prin consolidarea economică a localității, administrația Vătafu, reconfirmată la alegerile din septembrie, pentru un nou mandat, a reușit să pună localitatea pe harta județului.

Șomajul nu există, mai multe familii din Voicești au revenit în țară, agricultura se consolidează prin apariția a mai multor ferme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *