Anul 2020 este anul consacrării USR în Vâlcea, un viceprimar în Râmnic, un deputat, 23 consilieri

Uniunea Salvați România organizația Vâlcea încheie cel mai bun al electoral de la înființare, având rezultate de excepție într-un județ care nu are un centru universitar, nu există o abundență de corporații, unde salariul mediu rămâne printre cele mai mici din țară.

Dar, rezultatele USR la Vâlcea, partidul definit drept cel mai europenist din România, cu un bazin electoral calitativ peste al celorlalte formațiuni politice, demonstrează că județul este în direcția bună și că a ieșit din bazinul feudal-electoral al zonei sud-dunărene.

Mai mult, analizănd geografia rezultatelor votului, județul Vâlcea a trimis în parlament un număr egal de parlamentari, 4 pe stânga, ai PSD și 4 pe dreapta PNL plus USR.

”Da, așa este, Vâlcea a demonstrat în aceste alegeri că a ales orientarea clară spre vest și nu a creditat suficient forțele obscure politice cât să ajungă în parlament. Prezența USR la nivelul administrației locale înseamnă eficientizare, digitalizare, deschiderea spre fonduri europene, transparență și cheltuirea judicios a banului public. În Oltenia, în capitalele de județ, doar la Râmnicu Vâlcea avem un viceprimar. E un prim pas. În ceea ce privește faptu că Vâlcea are un reprezentant USR în legislativ, înseamnă deja un uriaș proces de coordonare între administrația locală și centrală. Marian va fi un parlamentar foarte bun, este un om pe care electoratul vâlcean chiar îl merită și nu va dezamăgi”, spune președintele USR Vâlcea, Andrei Gheorghiu.

Proaspătul deputat USR Vâlcea mulumește electoratului vâlcean pentru încrederea acordată.

”După o lungă perioadă, USR PLUS Vâlcea reușește să aducă în prim plan județul nostru, fapt nerealizat de vechea clasă politică, ce a condus în ultimii 30 de ani.Județul Vâlcea, acum, contează. Încet, încet această veche clasă politică va fi înlocuită de noua generație de politicieni USRPLUS, orientați către nevoile cetățenilor. Oamenii de aici își doresc această schimbare și drumul către un viitor frumos, în România și în Europa. De aceea, le mulțumesc vâlcenilor pentru încredere și pentru voința lor de a-mi încredința responsabilitatea reprezentării județului Vâlcea în Parlamentul României, pentru următorii 4 ani. Mulțumesc echipei USRPLUS Vâlcea, care a făcut tot posibilul pentru ca vâlcenii sa cunoască viziunea noastră asupra modului de a realiza schimbarea și prin faptul că au reușit să formeze un nucleu, care, pe viitor, va aduce și mai multe realizări pentru județul nostru”, spune Marian Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *