Anul 2018, un an mulţumitor, spune primarul comunei Şirineasa

Primarul din Şirineasa, Ion Bebe Streinu consideră că anul 2018 a fost un an multumitor, din punct de vedere al investiţiilor în infrastructură şi consideră că anul următor ar putea să fie de bun augur în ceea ce priveşte investiţiile în gaze naturale dar şi în finalizarea asfaltării.

„Am reuşit să costruim podul peste râul Luncavât, o investiţie de la zero care a legat rutier un sat de drumul judeţean. Am reuşit să regularizăm torentele pe DC 121, DC 122, care atunci când erau ploi făceau prăpăd. Şi un punct este si asfaltarea DC 121. Iluminatul public pe linia principală Slăviteşti – Aricioaia, Sirineasa, Ciorăști iarăşi este un aspect pe care pot să-l menţionez. Am decolmatat torentul pe Valea Şirineasa şi o importantă realizare este faptul că am dat ordinul de începere la Şcoala de centru, o şcoala care va fi ca la carte, interioare, logistică, toalete, acoperiş, o şcoală modernă”, spune primarul Şirinesei.

Primarul spune că există şi o nemulţumire din cauza căminului cultural pe care nu l-a putut moderniza în acest an dar are speranţe pentru anul următor.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *