Angela Merkel bulversată după accidentul lui Michael Schumacher

Cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, este ”bulversată” după accidentul suferit de fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, scrie ziarul L’Equipe, citat de Agerpres.
Steffen Seibert, purtător de cuvânt al Guvernului german, a precizat într-o declaraţie de presă: ”La fel ca milioanele de persoane din ţara noastră, cancelarul şi miniştrii au fost total bulversaţi când au aflat despre accidentul lui Michael Schumacher”.
În legătură cu starea actuală a fostului sportiv, apreciată ca fiind ”critică” de către echipa medicală, Steffen Seibert a afirmat: ”Sper ca Michael Schumacher să depăşească urmările accidentului şi apoi să se vindece”.
Schumacher a căzut şi s-a lovit cu capul de o stâncă, suferind o hemoragie cerebrală, în ciuda faptului că purta cască de protecţie.
Fostul pilot german Michael Schumacher se află în continuare “în stare critică”, la terapie intensivă, au anunţat luni la prânz medicii spitalului universitar din Grenoble, care s-au ferit să ofere un prognostic în legătură evoluţia stării de sănătate a multiplului campion mondial de Formula 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *