Angajații din Primăria Lăcusteni sunt toți vaccinați

Cosmin Bocșaru spune că vaccinarea este singura soluție pentru a încheia pandemia cât mai repede și într-un procent cât mai ridicat a populației. Iar pentru asta, exemplul personal este cel mai bun.

”Toți angajații de la primărie sunt vaccinați. Este moral și de bun simț, nu poți pretinde cetățeanului care vine în instituție certificat de vaccinare. Și în comună crește numărul persoanelor vaccinate, am depășit 40 de procente iar oamenii merg în continuare la centre”, spune primarul Bocșaru.

Revenind la proiectele Primăriei Lăcusteni, unul dintre obiectivele la care ține edilul din Lăcusteni este școala generală, pe care acesta intenționează să o modernizeze complet, atât la interior cât și  la exterior, să fie dotată cu mobilier, logistică, tot ce este necesar pentru o unitate de invățământ.

”Asta a fost situația. Dar lucrăm la o documentație amplă pentru reabilitarea și modernizarea acestei unități școlare. Am reușit să îi facem carte funciară, să o intabulăm. Vreau să spun că prin donații am reușit să dotăm cu mobilier două clase. Dar nu e suficient. Micuții vor să învețe carte și indiferent cât de greu ar fi, trebuie să-i ajutăm. Vom avea o școală model aici, la Lăcusteni. Acest proeict va fi depus pe CNI adaugă primarul din Lăcusteni.

În afara școlii, Primăria intenționează de această dată prin Programul Național Anghel Saligny să reabiluteze două drumuri comunale DC 60 și și DC 60a, în Lăcustenii de Jos și în Contea.

Totodată urmează să se extindă apa și în satul Gănești.

Iar din fonduri proprii, Cosmin Bocșaru spune că va asfalta drumul sătesc Ciobănești, acolo unde sunt peste 40 de gospodării.

Primăria Lăcusteni a demarat un amplu proces de intabulare a drumurilor sătești din localitate, condiției obligatorie pentru a fi depuse pentru reabilitarea pentru orice proiect.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *