Andrej Gheorghiu: ”I-am dat personal un ultimatum lui Putin! Să nu cumva să atace Ucraina”

Viceprimarul Râmnicului, Andrej Gheorghiu a lămurit prezența sa la Ambasada Federației Ruse, spunând că nu de mocofan a ajuns acolo ci grație numelui său, fiind unul dintre strănepoții de vară primară prin alianță a lui Gheorghiu Dej.

”Dej a fost doar o particulă pusă numelului străbunicului meu prin alianță. Pe tatăl lor comun îl chema ca și pe mine Andrei Gheorghiu din Onești. Dar pe Gheorghe l-au conceput ai lui în ilegalitate la Dej, într-o magazie cu strunguri. De aici, sufixul Dej. Așa am fost pe lista de invitați ai ambasadei Rusiei. Personal mă chemase chiar Volodea. Vladimir, cum il știți voi. Bunicul său, venise cu Divizia Tudor Vladimirescu și a băut samaoncă cu Gheorghiu Dej, la Pătârlagele”, spune Andrej, în exclusivitate pentru revista noastră.

Acesta a ajuns la Ambasada, unde se știa calitatea lui dublă de agent al Bruxelles dar și al FSB. Acolo a cerut să vorbească direct cu Volodea Putin, după ce a jucat un kazaciok.

”Eu l-am avertizat că aventura sa dincolo de granițele Donbasului, se va sfârși la Moscova. De această dată ofesniva lui spre v, va fi oprită de o debarcare la Kiev și nu în Normandia. Volodea mi-a zis un ”Iob tvoiu mati” dar eu mi-am păstrat calmul și l-am și amenințat că pot aduce și golanii din Ostroveni și pot încarca romii din Petrișor și Morilor într-o expediție spre Urali. Aici Volodea a înțeles mesajul meu telefonic, știind că un tren cu romi din România ar ajunge la Moscova abia când i se termina al 4-lea mandat. Chiar a apreciat faptul că nu aveam flatulență ca Biden în videoconferintă. Cică până i-a spus ceva Biden, a comis-o de vreo 4 ori, de mirosea și prin ecran”.

Andrej Gheorghiu spune că l-a recunoscut și pe primarul din Alba Iulia, numit și Agentul Igorov, pentru anglo-americani. Tot agent dublu, recrutat de o moață cu cracii lungi, Svetlina din Țara Moților de pe Don.

Andrej Gheorghiu spune că pe principiul lui străbunic-so își va pune și el sufixul Bârsoiu, la finalul numelui dar nu are și pretenția schimbării numelului orașului Râmnicu Vâlcea.

de Georgia și Abhazia Gheorghiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *