Andrei Gheorghiu: Toate partidele care au condus până acum județul trebuie trimise acasă

Falimentul clasei politice vâlcene

Județul Vâlcea este în criza economică, demografică, într-o scădere continuă a nivelului de trai și toate au ca principal responsabil clasa politică retrogradă, profitoare, coruptă și plină de interese meschine.

Anii de incapacitate managerială, de politici aberante, de neglijență profesională, de interese personale, de căpușări ale instituțiilor publice și ale companiilor subordonate administrației publice locale și județene, cu partide care și-au pus cei mai incompetenți și servili oameni în funcții cu putere decizională, fără intenția de a rezolva problemele, ci doar de a-și perpetua influența, toate acestea ne afectează zi de zi pe toți și vor culmina cu falimentul unui întreg județ.

Paralizat de o clasă politică a cărei unică strategie este hoția și al cărei unic limbaj este minciuna, Vâlcea are nevoie mai mult decât oricând de o schimbare la vârful politicii locale și județene, pentru a se redresa economic și social!

Toate partidele care au condus până acum județul i-au trădat pe vâlceni! Acestea merită sancționate prin vot și trimise acasă! Vâlcea merită oameni competenți, onești și responsabili la vârful său!

Andrei Gheorghiu, preşedinte USR Vâlcea

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *