Andrei Gheorghiu: Între USR şi PNL la Vâlcea nu va exista nicio alianţă, cât timp Virgil Pârvulescu este candidat la primărie

Liderul USR Vâlcea  îşi asigură simpatizanţii şi electoratul că nu vor “face niciun rabat de la consecvenţa” nesusţinând o formulă de alianţă cu PNL, “atât timp cât Virgil Pârvulescu este candidat la Primăria Râmnicului”

“am fost dispuşi la o alianţă cu PNL, ba chiar am fost primii care am trimis o invitaţie liberalilor pentru a ne uni forţele şi a gândi împreună o strategie de dezvoltare a acestui municipiu, de a deschide oraşul spre investiţii şi investitori, spre antreprenoriat, pentru a-l face un oraş atractiv şi căutat de antreprenori români sau străini. Din păcate, invitaţia noastră nu a primit niciun răspuns, PNL a ales să desemneze un candidat din fosta guvernare PSD, guvernare cu care Uniunea Salvaţi România s-a luptat în stradă, de 3 ani”, ne-a declarat Gheorghiu

Acesta dezminte şi informaţiile precum că va exista o directivă “de la centru pentru a forţa această alianţă”

“USR nu este nici PNL şi nici PSD, la noi există o autonomie a deciziile iar conducerea centrală respectă orice poziţie a filialelor. Probabil că aceia care vorbesc de directive sau impuneri sunt obişnuiţi cu alt mod retrograd de a face politică, unul care a dus la alianţe împotriva naturii sau a ideologiilor. USR este un partid al viitorului, al speranţei, al celor care muncesc onest în ţara asta, care cred în justiţie morală, în principii, în consecvenţă, în transparenţă, într-o administraţie cu zero corupţie. Acelora ne adresăm”, a mai adăugat liderul USR, care este şi candidatul formaţiunii la Primăria Râmnicului.

Declaraţiile lui Andrei Gheorghiu vin în contextul în care PNL şi-a desemnat luni seara candidatul la Primăria Râmnicului, în persoana finanţistului Virgil Pârvulescu.

AP

loading...

One comment

  • Mihai Badea

    Inca nu a aflat Gheorghiu ce decizie s-a luat deja? Sau s-a autoexclus din USR? Comentarii se pot face in ambele situatii, din pacate, jalnice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *