Andrei Gheorghiu este de apreciat dintr-un punct de vedere: nu a putut munci cu un Psihopat!

Îl cunosc destul de bine pe liderul USR Vâlcea. As putea spune că suntem prieteni deoarece ne leagă aceleași deziderate și principii – Bruxelles, Europa, stat de drept, upgrade sovial, apetenta pentru dezvoltare

De ce îl apreciez in mod special?

Pentru că la un moment dat în viața a fost nevoit  să ajungă în aceeași parateza socio-profesionala cu cel mai mare exponent al Psihopatologiei din Râmnic. Nu vă spun nici unde nici când nici personajul. Este deductibil.

Un psihopat împins și susținut de psihopați evident,  de o armata întunecată de orci și de alte specii insalubre ale vieții sociale. Un caz clinic de derbedeu,  parvenit, un impostor periculos, agresiv, o lichea potrivit dicționarului ontologic.

Axial, Gheorghiu a fost pus într-o mare dilemă. Sa conlucreze cu acesta specie a pegrei și a insalubrității sociale sau să își asume cu mari riscuri un pas înapoi. Pentru că i-am spus atunci, daca faci un pas în lateral, toată voma asta caustica, toată pesta umană din spatele psihopatului va ieși în rafale flatulente împotriva ta. Considerând că ai trădat de fapt eczema lunii negre.

Așa s-a și intamplat. Gheorghiu a fost linsat public de lighioanele subspeciei umane cantonată in „spitalul de psihiatrie”, numit eufemistic societate civila, un puroi urât mirositor a început să curgă prin toată canalizarea postsinapatica a psihopatului de  care menționam.

Dar deși tânăr, deși stângaci, Gheorghiu a supraviețuit. Nu știu ce viitor va avea intre bubele și acest moloz social dăunător sănătății. Poate că axele îl vor ajuta și infecția civilă va dispărea, poate nu, dar Gheorghiu rămâne un câștigător. Nu a putut rezista mai mult de două luni in placenta insalubră a unui psihopat cu acte în regulă. Și a rezistat ulterior  unui tăvălug de dejecții pe care sputa unui cancer clinic a deversat-o înspre el.

Cândva, peste 10 ani și în Râmnicu Vâlcea va fi bine, va fi Europa, va fi normalitate și acești ultimi 4 ani de mâzgă cu miros de oua clocite a unor psihopați va fi doar o palidă amintire.

Nașpa este altceva, un partid din Vâlcea tine aceasta vezica urât mirositoare, aceasta cangrena de psihopatologie încă printre proprii membri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *