Ana-Loredana Predescu: Războiul dintre Cîțu și Orban pentru putere înseamnă dezastru pentru români

Războiul din PNL, dintre tabăra Cîțu și tabăra Orban, se intensifică. Lupta lor pentru putere înseamnă dezastru pentru guvernare și pentru români.
❌ Finanțele României arată deplorabil. Intrăm în vară cu o datorie publică de 50% din PIB și fără ministru de finanțe.
❌ Din păcate, la noi în țară nu mai funcționează absolut nimic, luptele politice interne sunt în toi și sunt semnale din coaliția de guvernare că vom avea o vară fierbinte.
⚠️ Soarta românilor, soarta economiei este în mâinile noastre, ale românilor. Soluțiile nu vor veni de la guvernanți.
❌ Problema este că nu se va mai interesa nimeni despre cum va începe școala, ce trebuie să aducem în plus, ce reforme trebuie făcute, cum decontam practic transportul copiilor spre școală, cum distribuim tablete, manuale școlare ș.am.d.
❌Abandonul școlar a ajuns la 15,6% în 2021
❌ Analfabetismul funcțional la peste 40%
❌Iar acum ne-am trezit și cu aproximativ 40.000 de elevi care nu au promovat Bac-ul si circa 20000 care nu s-au înscris deloc.
✅ Pentru că acești elevi nu au posibilitatea de a intra la facultate, am depus un proiect de lege, dorindu-mi în primul rând să schimb o mentalitate legată de învățământul profesional și tehnic, și să arătăm că noi îi credităm pe acești tineri cu capacitățile necesare pentru a deveni într-o zi proprii lor stăpâni, pentru a deveni mici antreprenori, deoarece mediul antreprenorial și micile afaceri pot să reprezinte o bază solidă pentru dezvoltarea economiei.
✅ Micile afaceri sunt motorul dezvoltării economiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *