Ample percheziții la DGASPC Vâlcea, in cauza certificatelor false de handicap

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea fac marţi 14 percheziţii la instituţii publice, sediul unui ONG şi locuinţele unor persoane, în cadrul unui dosar de corupţie legat de obţinerea de certificate de încadrare în grad de handicap, transmite Agerpres.

Atoritățile au derulat în ultimul deceniu zeci de anchete similare legate de fraudarea bugetului central prin emiterea de certificate fictive de handicap.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, referitoare la obţinerea certificatelor de încadrare în grad de handicap. În cursul zilei de astăzi, 30 august 2022, ca urmare a obţinerii autorizării legale de la instanţa competentă, se efectuează 14 percheziţii pe raza judeţului Vâlcea, din care două sunt la sediul unor instituţii publice, una la sediul unui ONG, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, anunţă Parchetul, citat de Agerpres.

La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea vor fi aduse mai multe persoane pentru audieri

One comment

  • IOANA

    UN INGINFAT CARE SE CREDEA REGELE ACESTEI DIRECTII SI CARE DACA COMENTAI CEVA DE ABUZURI SI INCORECTITUDINE LA DOSARE CA S AU FACUT FARA A FI OAMENII- FACUTI HANDICAPATI – LA COMISIE …. TESCOTEA PE USA AFARA …. SUNT MULTI IMPLICATI NU E DEPARTE NICI MUNTEANU FOST DIRECTOR SI NICI … S.C….. TOTI DIRECTORI CARE AU FACUT AFACERI CU CERTIFICATE DE HANDICAP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *