Ample lucrări de infrastructură în comuna Budeşti

Administrația locală a comunei Budești are în desfășurare lucrări de reabilitare a drumurilor locale. Încă de anul trecut s-au început lucrările de reabilitare a iluminatului public, dar și continuarea reabilitării drumurilor.

”Prioritatea noastră este reabilitarea drumurilor. Continuăm lucrările începute anul trecut,  la drumul din Brândușari, în satele Barza și Popești. Avem  strada Bradului, strada Teiului, strada Lăcrămioarelor, strada Pepinierei, DC Islaz – Barzai, Avem în proiect construirea unui pod peste pârâul Sâmnic”, spune primarul Ionel Vlădulescu.

Să nu uităm localitatea Budeşti dispune de cel mai mare parc industrual din judeţ, cu un potenţial de 100 de hectare unde anul acesta numărul angajaţilor va atinge 3000, urmând ca în anii următori acesta să aibă o dinamică exponenţială.

În prezent, suprafaţa deja relocată industriei este de aproximativ 60 de hectare, dar se  lucrează la întocmirea unui program amplu care prevede extinderea acestui parc industrial la peste 100 de hectare, odată deja cu anunţarea unor mari concerne de a investi aici.

„Noul plan prevede extinderea utilităţilor – apă, canal, electricitate, gaz, drumuri de acces, probabil că aici va fi inima industrială a judeţului şi a Râmnicului”, a precizat Ionel Vlădulescu, primar al localităţii limitrofe municipiului Râmnicu Vâlcea.
Nu doar agenţi industriali au investit în Budeşti, ci şi companii cu profil imobilar, în ultimii ani un întreg nou cartier rezidenţial apărând în zona centrală a localităţii.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *