Amplă acțiune de ecologizare a comunei Măciuca

Administraţia locală din Măciuca a organizat şi desfăşurat o acţiune de colectare a deşeurilor din toate satele localității. Zeci de  de persoane au răspuns prezent la această acţiune care a beneficiat de sprijinul firmei Damila

Primarul din Măciuca, Mugurel Mărcoianu îşi doreşte o comună curată, la fel şi unii cetăţeni, pentru că alţii sunt mai nepăsători şi aruncă deşeurile pe unde îi taie capul fără să se gândească la consecinţe. Însă, recent, Primăria Măciuca în parteneriat cu compania Damila  comună a organizat şi desfăşurat o acţiune de ecologizare, bucuria autorităților fiind că peste 100 persoane au răspuns prezent din dorinţa de a avea o comună mai curată şi frumoasă.

Administraţia locală a primit mai multe sesizări în legătură cu deşeurile aruncate pe străzi şi pe terenurile agricole, astfel Mărcoianu nici nu a stat pe gânduri şi a organizat o nouă acţiune de ecologizare, după ce și în anii trecuți a procedat la fel. Cei peste 100 de voluntari prezenţi la acţiunea de ecologizare au reuşit să umple peste 400 de saci cu deşeuri strânse de pe străzi.

”Îmi doresc o localitate curată, ecologizată și în care să avem oameni responsabili care să sancționeze pe cei care aruncă mizerie pe terenuri virane, pe maluri de apă, râpe, păduri. Cei care oragnizează picnicuri, la fel, îi rugăm la final să strângă deșeurile menajere. Vom fi atenți și la cetățenii din alte comune să nu iși verse gunoiul aici”, menționează Mărcoianu.

Administraţia locală din Măciuca îşi propune să mai organizeze alte acţiuni de ecologizare în acest an, mulțumind celor care s-au implicat la cea care tocmai s-a încheiat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *