America a fost atacată de zombi, a anunţat Fox News dintr-o eroare internă

Website-ul canalului de televiziune Fox News a anunţat o invazie de zombi în SUA. Incidentul a avut loc după ce, accidental sau nu, cineva a înlocuit pagina principală a site-ului, după cum a relatat miercuri publicaţia Los Angeles Times.

Aproximativ jumătate de oră, internauţii au putut vizualiza nenumărate titluri false, dar amuzante, ceea ce a sugerat  că site-ul postului de televiziune ar fi putut fi ţinta unui atac informatic. Una dintre relatări vorbea despre o invazie de strigoi sub titlul ”World Zombie Day to Bring Out the Living Dead”, iar principala ştire postată pe site avea titlul mai mult decât enigmatic ”Weeeeeeee”.

”În timpul operaţiunii obişnuite de mentenanţă, un prototip al unei pagini personale a înlocuit din greşeală pagina de start a site-ului”, a venit explicaţia din partea unui purtător de cuvânt al postului, Jeff Misenti, responsabil de site-ul Fox News. El a adăugat că eroarea a fost corectată de îndată ce a fost detectată, iar pagina web funcţionează normal.

Incidentul a declanşat o avalanşă de comentarii pe Twitter, mai ales că nu toată lumea a crezut că a fost vorba de un accident şi nu de o glumă bine gândită a celor de la Fox News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *