Ambele Mall-uri din Râmnic evacuate din cauza unui dobitoc care a sunat la 112, anunţând o posibilă bombă

 

* ALERTE CU BOMBĂ LA MALL-URILE DIN RÂMNIC !
* CIRCA 2800 DE PERSOANE EVACUATE DIN CENTRELE COMERCIALE!
* APELUL AR FI FOST FĂCUT DE UN MINOR !
* OAMENII AU FOST EVACUAȚI!
* ISU A PREGĂTIT CORTURI CONFORM PROCEDURILOR SPECIALE !

Update ISU VL ora 20:15: “Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervin la Shopping City Mall pentru gestionarea unei potențiale situații de urgență în urma unui apel de amenințare cu bombă făcut de un minor la 112. La fața locului au fost trimise doua echipaje (unul de stingere și o autospecială SMURD) coordonate de inspectorul șef al ISU Vâlcea. In același timp, au fost prealertate toate forțele de intervenție ale SAJ Valcea și SMURD de la celelalte subunități pentru a fi pregătite de intervenție în cazul în care se va impune acest lucru.De asemenea, au fost pregătite și corturile pentru asigurarea condițiilor necesare acordării primului ajutor in cazul eventualelor victime. In același timp, in urma primirii apelului, tot personalul din incinta centrului comercial a fost evacuat. La fața locului se fac verificări pentru a se stabili dacă există sau nu o situație care ar putea pune in pericol viața persoanelor prezente in zona”.

Update: Conducerea Mall-ului de pe strada Ferdinand își cere scuze pe pagina proprie de facebook: “Stimați clienți, vă cerem scuze pentru disconfortul creat în această seară. Pentru siguranța vizitatorilor şi colaboratorilor noştri am fost nevoiți să evacuăm centrul comercial. Vă mulțumim pentru înțelegere! ”

Update: IPJ transmite că sunt evacuate persoanele aflate în incinta mall-urilor.

Potrivit IPJ Vâlcea, “în seara aceasta, în jurul orei 18:54 a fost primit un apel pe 112 cu privire la faptul că în mall-ul nou din municipiul Râmnicu Vâlcea este amplasata o bomba. Polițiști, jandarmi și forte S.R.I. s-au deplasat imediat la ambele mall-uri din municipiu, unde au fost luate măsuri conform procedurilor legale. De asemenea, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea apelantului. Rugăm cetățenii care se află în incinta mall urilor să respecte indicațiile date de către forțele de ordine”

 

IPJ Vâlcea

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *