Alte 5 noi proiecte de modernizare se implementează în comuna Dăești

Strategia şi experienţa administrativă în accesarea și implementarea proiectelor cu finanţări europene şi guvernamentale ale autorităților din comuna Dăești au demonstrat că se poate, dovadă fiind infrastructura modernă a drumurilor locale, extinderea conductelor de utilităţi (apă şi canalizare),  reabilitarea şi modernizarea instituţiilor publice locale și multe altele. Pe lângă acestea și serviciile sunt de calitate în toate domeniile, dovadă că există cerere pe piața vânzării terenurilor pentru cei care vor o casă de vacanță sau pur si simplu de a schimba oraşul pentru comună modernă și bine amplasată.

Primarul George Popolan și Ciprian Olaru spun că, până când se vor deschide ghidurile de finanțare pentru următorul exercițiu financiar, se lucrează la implemnetarea unor investiții prin Compania Națională de Investiții.

”Pe CNI avem sala de sport în stadiu de finalizare a licitației, iar pe lista de sinteză avem modernizarea și dotarea școlii cu clasele I-IV, din satul Sâmbotin, precum și baza sportivă din satul Fedeleșoiu.

De asemenea, avem în licitație proiectul cu aparatura de dezinfecție, iar în implementare avem un proiect de aproape 5 mld lei ce privește extinderea și modernizarea iluminatului public stradal”, a declarat Ciprian Olaru.

Pe de altă parte, primarul George Popolan a întărit ideea că ”… gazele sunt ultima noastră provocare şi în foarte scurt timp vor fi introduse. Se dezvoltă şi aria industrială, ne lăudăm cu un şomaj zero, ba mai mult sunt genţi economici care caută români întorşi în ţară, iar salariile sunt atractive”.

Claudia POPA

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *