Alin Dumbravă vrea să rezolve problema veche a canalizării, în Sutești

Edilul din Sutești spune că vechea problemă a localității, proeictul care în urma expertizei este dezastruos, trebuie rezolvat.

”Numai că una era valoarea lui în 2012 și alta este acum. Trebuie soluționată problema. Oamenii nu sunt mulțumiți să indicăm vinovații, oamenii au nevoie de o canalizare care să funcționeze. Ce să le spunem? Că 3,5 km sunt praf, sunt inutilizabili? Trebuie să refacem totul plus finalizarea proiectului care a ajuns la 30 de miliarde de lei vechi. Așteptăm acum lansarea PNRR-ului, ghidurile europene și îl vom depune pentru fonduri europene. Comuna trebuie să aibă utilități funcționale”, spune primarul din Sutești.

Acesta menționează și faptul că în această primăvară se așteaptă răspunsul pentru gaze naturale, proeict depus în urma unui parteneriat cu Crețeni și Amărăști, proiect care are șanse mari să fie eligibil.

Dumbravă este decis să deschidă localitatea spre noi axe de dezvoltare și să utilizeze toate resursele pentru a ridica nivelul de trai și calitatea vieții.

În Sutești a fost amenajat și centrul de vaccinare, o investiție cu fonduri proprii care are deja personal, condiții de siguranță și sănătate pentru cei care urmează să se vaccineze.

”Le recomand tuturor să se vaccineze, mă refer la profesori, la vârstnici, la cei cu afecțiuni cronice în principal. Cu cât ne vom imuniza mai mulți și mai repede cu atât criza sanitară se va înceheia și ne vom reveni la normal. Să nu se lase pradă manipulării și să asculte doar opiniile specialiștilor avizați să vorbească despre vaccinare”, a mai adăugat Dumbravă.

Comuna Suteşti, localitate cu 3000 de locuitori, cu o dinamică economică, oferă numeroase avantaje pentru mediul de afaceri atât prin poziţia geografică (bazinul viticol al Drăgăşaniului), resursele, oportunităţile disponibile, cât şi prin infrastructura în curs de modernizare şi proiectele care urmează să fie implementate..

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *