Alexandru Dediu este convins că PNL va obține un scor foarte bun în județul Vâlcea

Primarul comunei Păușești Măglași este convins că viitorul guvern de dreapta al României va schimba cu totul imaginea României, PNL demonstrând că este alternativa reală a țării noastre pentru modernizarea României.

”Și se vede din cifrele pe care România le are doar duopă 1 ani de guvernare în minoritate, faptuil că România a schimbat sensul, că a devenit un partener credibil în exterior, Că fondurile europene atrase de țara noastră chiar într-un an de pandemie au fost mai multe decât au atrasa guvernele de stângă în ani”, spune edilul liberal din Păușești Măglași.

Acesta este convins că liberalii vor obține uin scor ridicat la Vâlcea, județ care a beneficiat din plin de guvernarea PNL, toate cele 5 sectorare ale Autostrăzii Sibiu – Pitești fiind fie în execuție, fie contractate, fie în evaluare, fie în licitației.

În comnuna Păuşeşeti Măglasi se lucrează la noul centru de zi pentru persoane vârstnice, care va funcţiona ca o unitate medicală de fizioterapie. Aparatura necesară funcţionării este pregătită pentru a fi instalată

Noua clinică va fi dotată cu cabinete medicale, personal sanitar şi va trata persoanele vârstnice. Printre acţiunile medicale care vor avea loc la acest centru se numărăr reabilitarea şi recuperarea neuropsihică, consiliere psihosocială şi informare, terapii de recuperare şi relaxase, socializare şi petrecere a timpului liber, precum şi îngrijiri de specialitate la domiciliu.

Proiectul „Centru de zi şi unitate de îngrijire la domiciliu” din comuna Păuşeşti Măglaşi are valoarea de 2.639.106 de lei fiind asigurată prin POR 2014 – 202, iar termenul de finalizare este de un an: În cadrul proiectului se execută lucrări privind desfaceri parţiale ale zidăriei existente în vederea obţinerii unei funcţionalităţi, crearea unor spaţii luminate şi atractive, înlocuirea şi completarea instalaţiilor electrice, sanitare, termice şi de ventilare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *