Alegeri locale (VI) – Sudul Judeţului prezintă un singur derby, la Suteşti, iar vestul Vâlcii la Berbeşti

Alegerile în sudul judeţului Vâlcea sunt cuminţi, fără mari surprize, singura localitate unde rezultatul este incert, rămâne Suteşti, unde se confruntă actualul primar, social-democrata Carmen Lixandru şi vicele liberal, Alin Dumbravă. PNL consideră că primăria este adjudecată, deşi noi spunem că meciul nu este jucat

În rest, la Şuşani, liberalul Tudor Constantin Daniel va câştiga lejer un prim mandat de primar. La fel şi social-democratul Daniel Dimulescu are o misiune lejeră, la Mădulari, pe 27 septembrie. Nici Mugurel Mărcoianu PNL nu are un meci greu la Măciuca.

Ceva mai dificile sunt alegerile la Valea Mare, unde social-democratul Brigeac are alegeri cu grad sporit de dificultate în confruntarea cu vicele liberal.

La Diculeşti, Armand Cupăreanu PNL are deja mandatul în buzunar precum şi liberalul Marius Irimia la Făureşti.

Alegeri uşoare sunt la Bălceşti, unde penelistul Aleca nu are adversar. Ghioroiu va fi o comună liberală, în schimb pesediştii se vor mulţumi cu Lăcusteniul.

Liberalul Liţoiu va câştiga lejer alegerile la Zătreni, PSD se va impune însă prin Verdeş la Livezi. PNL rămâne cu primar la Grădiştea, prin Boiangiu dar la fel de uşor va adjudeca şi Sineştiul prin Burleanu.

PSD rămâne la Alunu la primărie, dar după un meci destul de greu pentru edilul Birăruţi. Singurul derby de pe Valea Olteţului îl avem în Berbeşti, unde liberalii prin Milorad se poate spune că pleacă cu un uşor avantaj în faţa social-democratului Iliescu.

Cam astea vor fi rezultatele din judeţul Vâlcea, unde, la prima vedere, liberalii îşi conservă avantajul pe localităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *