Alegeri locale (V) Vâlcea de Mijloc prezintă derby-uri la Amărăşti, Lădeşti, Roşiile şi Tetoiu

Începem cu valea Pescenei, acolo unde avem un singur derby, la Amărăşti, social-democratul Drăghici având un meci foarte greu împotriva reprezentantului PNL, liberalii afirmând că lucrurile sunt deja rezolvate.

În rest, la Pesceana, Ion Vasile PSD are o misiune uşoară pentru a-şi reconfirma mandatul, la fel şi social-democratul Iustin Duicu va avea o confruntare cu grad redus de dificultate. La Creţeni, pesedistul Ion Spârleanu are un meci ceva mai greu dar pleacă din start cu avantaj.

Pe valea Cernei, la Roeşti, social-democratul Drăghici are o misiune destul de lejeră pentru un nou mandat, la fel şi vecinul său, liberalul Ionel Michiu, la Stăneşti.

La fel de uşoare sunt alegerile la Copăceni pentru pesedistul Tironel Tâmplărescu. Cu un grad mediu de dificultate, Nicolae Joiţa va câştiga pentru PNL, un nou mandat de primar.

În schimb la Lădeşti, liberalul Lixandru are un meci extrem de dificil cu reprezentantul PSD, destul de activ în ultima perioadă. Voicescu însă va câştiga pentru liberali un nou mandat la Fârtăţeşti, fără probleme.

În schimb pe valea Sasei, ambele comune sunt prinse într-un adevărat derby, la Roşiile, unde liberalul Constantin Dumitru aruncat în luptă pe ultima 100 de metri se luptă cu reprezentanta PSD, un duel intern al primăriei.

Iar la Tetoiu, liberalul Antonie are în faţă alegeri cu sânge pe pereţi împotriva candidatului PSD, aşadar Sasa va fierbe şi la propriu şi la figurat., în alegerile din 27 septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *