Alegeri Locale (IV) Pe malul drept al Oltului, un singur derby la Ştefăneşti, dar şi un meci spectacol la Drăgăşani

Malul drept al Oltului este unul ceva mai echilibrat decât cel stâng, ne referim aici de la Ioneşti în jos. La Ioneşti, Neagoe, de această independent „PNL”, ca de fiecare dată are în faţă o formalitate pe 27 septembrie, pentru un nou mandat. La Scundu, social-democratul Blejan va câştiga la fel de uşor un nou mandat, acelaşi lucru este valabil şi la Orleşti, unde liberalul Cârstina se poate pregăti de jurământ.

Surpriza plăcută o oferă Prundeniul unde primăriţa PSD, Cristina Munteanu a făcut impresie bună şi va câştiga detaşat mandatul de primar, după cei 3 ani de interimat.

La Drăgăşani, Cristian Nedelcu PSD va adjudeca un nou mandat dar spectacolul de locul 2 este unul foarte frumos, PNL, PMP şi USR sunt favorite pentru poziţia secundă.

La Voiceşti, liberalul Vătafu are alegeri cu grad redus de dificultate, în schimb la Ştefăneşti avem un derby, fiul edilului Uţă, reprezentant al PSD se luptă cu şanse egale cu liberalul Vlada. Rezultat incert.

Nu acelaşi lucru este valabil şi pentru Lungeşti, unde liberalul Costea are meci lejer pe 27 septembrie pentru un nou mandat.

În următoarele materiale, ne vom muta spre Vâlcea de Mijloc, Vâlcea de sud şi Vâlcea de Vest. Unde avem un tabel foarte colorat şi câteva derby-uri.

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *