Ajutați-o pe Roxana! Strigăt de ajutor de pe patul de spital pentru o tânără, mamă a trei îngerași, bolnavă de leucemie !

V-ați uitat vreodată în ochii unei tinere mame bolnave de leucemie sau cancer ? Vă dați seama ce e in sufletul ei când acasă o așteaptă 3 îngerași ? E dramatic.

 

Un suflet minunat, Roxana, mamă a trei copii  minunați, a fost diagnosticată de ceva timp cu Leucemie Limfoblastică Acută. Aflată în spitalul Fundeni, fără posibilități materiale, speranța la viată fiindu-i condiționată doar de niște mijloace materiale, Roxana se gândește la traiul celor trei copii rămași acasă, fără nicio posibilitate.

 

Acest diagnostic necesită multe ore de terapie și medicamentație foarte costisitoare, doar că pe lângă toate aceste încercări, peste care Dumnezeu sigur o v-a ajuta să treacă, Roxana are acasă și 3 îngerași care o așteaptă.

Cheltuielile sunt foarte mari și cum probabil bine știți, fiecare copil are atât dorințe cât și nevoi, iar din păcate, banii sunt insuficienți, în cazul Roxanei!!

Fiecare dintre noi poate contribui cu absolut orice sumă, indiferent de valoarea ei pentru acești 3 îngerasi care își așteaptă mama acasă!!!

 

Se întâmplă ca, de multe ori, viața să ne încerce și să ne dea dureri mari, dar  trebuie să arătăm că avem suflet și putem ajuta.

 

Mai jos aveți contul în care puteți dona pentru ca banii să ajungă la acești copilași minunați!!!

Pîrvu Maria-Roxana RO50BRDE390SV45023663900

Cod swift BRDEROBUXXX

 

Un apel, de asemenea, pentru donarea de sânge, pentru că doar 3 mililitri de sânge salvează o viață. Spitalele sunt pline de oameni care așteaptă sânge, a căror viață depinde doar de câțiva mililitri.

 

Multumim anticipat tuturor celor care, de-a lungul anilor s-au aplecat asupra  nevoilor celor în suferință și n-au ezitat să intindă o mână de ajutor! Să fie mereu binecuvântați!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *