Afaceri de succes: ”Fermierul” firma aflată pe primul loc în județ, la nivelul pesticidelor și îngrășămintelor

Cu peste 30 de furnizori și peste 1000 de clienți, cu o arie care acoperă toată Oltenia și Muntenia, ”Fermierul” vâlcean a ajuns deja un brand în comerțul agricol cu absolut tot ce înseamnă articole agro-zootehnice, compania vâlceană distribuind pesticide, îngrășăminte, articole penntru deratizare, dezinsecție, dezinfecție.

“Fermierul” , dispune de un depozit pentru pesticide (singurul din judetul Valcea) , patru magazine (Rm. Valcea, Mihaesti, Babeni si TârguJiu) si face distribuție de pesticide în Valcea si judetele limitrofe.

Costel Paraschiv este omul care a dat viață acestei afaceri. Omul care s-a născut pentru agricultură, este “seva lui”,după cum declară, “a crescut această sămânță, astfel anul viitor va face majoratul”

”Sunt 17 ani de când am pus această afacere în viață, este copilul meu de suflet, aici este munca și viața mea. La anul face majoratul. Sunt tractorist la bază, da, așa îmi place să spun. Eu am trăit într-o familie de agricultori, mi-a plăcut de când eram țânc să stau acolo în lanul de grâu, să simt cum crește porumbul, cum dă via în rod. Da, am trecut toate etapele, am făcut școala profesională și sunt mândru de asta, acolo am condus tractorul, apoi liceul la seral și apoi facultatea de agronomie. Sunt agricultor cu toate gradele luate”, spune Paraschiv, omul care alături de 14 angajați a pus pe roate afacerea numărul 1 în acest domeniu din Vâlcea.

Cum se face asta? ”Precum natura, nu avem week-end, ne odihnim noaptea, în rest suntem atenți la orice apare nou pe piață. Lucrăm cu produse de import și suntem unici importatori pentru o gamă variată de produse”, subliniază el.

Fermierul oferă cum am spus, toată gama de produse erbicide, fungicide, insecticide, îngrășăminte (starter, organic, foliare), stimulatori de creștere, produse pentru tratarea solului, etc precum se poate vedea AICI

”Clienții pot suna oricând pentru consultanță 0722271302 si pentru comenzi la   0726214441. Un operator va prelua comanda si va inregistra datele de facturare si adresa de livrare. Sau se poate oricand comanda printr-un e-mail trimis la fitoplantagro@gmail.com E-mailul trebuie sa contina neaparat un numar de telefon la care sa putem contacta, datele de facturare si datele de livrare, produsul si cantitatea dorita. Un operator  va contacta telefonic si va confirma inregistrarea comenzii”, spune administratorul Fermierului.

Mai mult Fermierul oferă consultanță agricolă gratuită, echipa include ingineri agronomi, horticoli, economiști.

”Sunt foarte mulți tineri care au pornit ferme fie prin fonduri proprii, fie prin fonduri europene și mă bucură acest aspect, când văd o nouă generație care descoperă agricultura. Pentru aceștia oferim consultanța noastră, expertiza angajaților noștri. Suntem aproape de cei care pornesc la drum, la un drum frumos, greu dar care la final oferă satisfacții. De exemplu, a început campania de primăvară, se pune porumbul, avem cele mai bune îngrăsăminte pentru toate soiurile. Și prețurile noastre nu au concurență, sunt cele mai mici”, adaugă Paraschiv.

Așa a ajuns Fermierul să fie cea mai căutată companie de profil din Vâlcea. Atât online cât și fizic. Prin seriozitate, prin responsabilitate, prin profeesionalism, prin pasiunea cu care echipa lui Costel Paraschiv știe să fie receptivă și în permanență legătură cu piața, cu noutățile din domeniu.

”Produsele noastre au cei mai buni furnizori. Au cea mai bună calitate, avem clienți cu care lucrăm de peste 10 ani. Ce înseamnă asta? Multă muncă și multă seriozitate”, spune cel care a creat o afacere de succes la Vâlcea.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *