Adrian Ruja are ca priorități, drumurile, canalizarea și iluminatul public în Laloșu

Primarul comunei Laloșu, Adrian Ruja, spune că așteaptă lansarea de noi programe naționale, pentru a implementa mai multe proiecte, menite a dezvolta comuna.

”Din păcate, acesta este adevărul, în afară drumului județean, noi nu avem niciun km de asfalt pe drumurile locale și comunale. Toate sunt drumuri de pământ. Și care au fost afectate de ploi și viituri. Nu am primit niciun ban pe situații de urgențe. Avem demarate mai multe proiecte, care înseamnă canalizare și iluminat public modenr în toată comuna”, spune primarul din Laloșu.

Laloșu este una din cele mai dezvoltate localități agricole ale acestei părți de județ. Arende întinse, zonă cerealieră și nu numai, în comună se parctică la scare mare agricultura cooperativizată.

”Relieful permite o agricultură intensivă, resursa naturală a țării este una uriașă. Economia are nevoie de agricultură și mare parte din această ramură înseamnă o contribuție masivă la PIB. Când vorbim de creșterea economică a unei țări, ne bazăm pe acest aspect economic. Laloșu este o comună unde așteptăm investitorii în agro-industrie, pentru procesarea industrială a producției agricole”, spune primarul Adrian Ruja.

Laloșu, care este grânarul Vâlcii, are peste 80% din suprafața agricolă arendată, nu mai puțin de 3 societăți mari sunt prezente aici în afară atora mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *