Adrian Cosac (PSD), candidatul cu prima şansă în câştigarea alegerilor de la Vlădeşti

Adrian Cosac, actualul primar interimar al comunei Vlădeşti, are toate şansele să câştige alegerile parţiale din localitate din 5 noiembrie.

“Sunt proiecte în derulare care reprezintă majoritatea proiecte pe şi de infrastructura. Ştim că nivelul de aşteptare al locuitorilor este unul care impune standarde de viaţă şi confort urban. Avem noi proiecte în acest sens. Vreu să spun că localitatea Vlădeşti va merge pe axa urbanizării, pe axa agroturismului, pe o dezvoltare a industriei ecologice, nepoluante, pe interconectarea cu Râmnicu Vâlcea, Ocnele Mari şi Păuşeşti Măglaşi, pe conservarea patrimoniului şi atragerea de forţă de muncă dar şi de noi locuitori în zone cu adevărat frumoase şi nu în ultimul rând pentru diversificare serviciilor specifice mediului urban – supermarket, ghişee bancare, servicii publice comunitare etc”, spune edilul Cosac, candidat al PSD la alegerile din 5 noiembrie

Deşi este creditat cu prima şansă, Adrian Cosac, spune că nu va intra în campanie ca şi cum aceasta ar fi câştigată.

“Sunt un om care crede în fair-play şi îmi voi respecta adversarii şi sper să fie o confruntare pe proiecte şi nu o campanie care să înverşuneze lumea. Voi comunica în această campanie cu oamenii, voi nota toate dorinţele pe care le au în ceea ce priveşte dezvoltarea localităţii. Întotdeauna am spus, nimeni nu le ştie pe toate, de aceea cred că, doar prin dialog se poate construi ceva bine pentru toată comunitatea. Noi aici nu facem politică dar, cred că oamenii ştiu deja că PSD este un partid care, de fiecare dată când a ajuns la putere a guvernat pentru oameni, pentru bunăstare şi nu prin politici de austeritate”, a mai spus Cosac.

Până în prezent, alături de candidatul PSD, oficial au intrat în cursa electorală candidaţii ALDE şi PNL.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *