Adrănel, Beliganul PNL-ului de Vâlcea sau Agamiţă Dandanche a fost pensionat

În sfârşit, senatorul umflat umflat cu pompa, Cotescu a primit semnalul că este cazul să-şi ia papucei de pensionar, scufiţa în cap, pijamale cu ursuleţi şi să ne scutească de prezenţa sa juvenilă pe aici.

Gata, ne Adrănele, gata, du-te măi, Zaharia Trahanache care eşti, la pescuit, la orice, la beţişoare, rebus şi integrame.

Acum o lună, foarte revoltat acest Radu Beligan al PNL Vâlcea se luase de subsemnatul, precum că nu ştiu ce am eu cu fiinţa lui onotologică! I-am spus şi atunci ca şi acum, Adrănel Cotescu este un ZERO electoral. Şi e bine că i s-a spus Adio.

În ceea ce priveşte, învingătorul nu mă dă pe spate, Romulus Bulacu nu este un mare vector dar măcar vorbeşte. Vorbeşte bine dar face puţin. Nu a făcut mare brânză pe lângă Ion Cîlea, nici în vremea lui Păsat, mai este şi cu ANI pe cap, aşa că, nu ştium cum să o dăm, de bine sau de rău. Oricum raportat la Beliganul de mai sus, Bulacu e mai îngurgitabl.

Păcat însă că Victor Popescu, cel care ocupă locul II pentru Senat, nu a avut curaj să se lupte pentru locul I. Elegantul Victor Popescu se luptă pentru un un loc neeligibil, dar este singurul de la Senat pentru care aş fi pariat.

La deputaţi, din păcate, o doamnă, Iuliana Moise s-a luptat cu Victor Stănculescu. Momentan l-a învins pe Victor. Spun din păcate, pentru că amândoi, din punctul meu de vedere merită un loc eligibil. Iuliana Moise este un genul de om care, mâine dacă tot oraşul s-ar afla sub dărâmături, s-ar duce singură să-l scoată.  Un om altruist, un om de acţiune, un om cald.

Victor este un luptător şi slavă cerului că gura aia mare, care de multe ori agasa, s-a mai îngustat la nivel de onomatopee.

Deci Victor chiar un tip ok şi sunt convins că ar face treabă pe acolo prin parlament. Este generaţia tânără din politică şi dacă dă semne de cizelare a discursului, poate juca o carte mare. Victor are argumentele la el şi are charismă.

Adio Gggicccccă Păăăssaaat, adio Dobrinescu! A, apropo de Dobrinescu, unul care nu avea ce căută prin politică, un “prieten” drag, reclamagiu notoriu, un plângcios care s-a repezit prin comisii să se plângă de faptul că l-am taxat în scris, pentru tâmpeniile, marca Dumb and Dumber, debitate prin parlament. Dobrinescule, valea dom’ intelectual de pe scena politică, c-aşa e în tenis (era să scriu cu “p”)

În rest despre Chelcea, micul primar al Marelui oraş Urât, Berbeşti nu avem ce comenta, nulitatea lui în administraţie spune multe despre nulitatea lui politică. Iar pedantul şi fondantul şi superiorul Bîzîc a înţeles poate că e timpul să se ocupe de popice, rummy sau orice altceva şi nu de politică.

Din păcate pentru PNL, cu o conducere Blaga şi Gorghiu, toamna se anunţă a fi o baie de sânge, într-un context în care şi Klausul dovedeşte că statul la coadă la vot nu aduce mare scofală, ci doar un mare Mut.

Aştept cu nerăbdare lista PSD pentru toamnă, unde se anunţă trei mari curente Vestul, Sudul şi Centrul… Vom vedea ce autoritate are în partid, Costi Rădulescu.

P.S. Când le vedeam sfeclele în media în ultimele zile, simţeam acut nevoia de lămâie….

Adrănel Radu Beli Gunul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *