Administrația din Tetoiu trage un semnal de alarmă: sunt restanțe la plata persoanelor cu handicap

Primarul Viorel Herăscu spune că dacă nu vine o rectificare bugetară în curând, domeniul social va rămâne complet descoperit, primăria înregistrând restanțe la plata drepturilor salariale pentru persoanele cu handicap.

”Dina cea rectificare de 50.000 de lei am reușit să acoperim o parte din aceste restanțe dar suntem în urmă. Avem 78 de persoane care nu au primit drepturile bănești. Situația devine complicată iar dacă nu vine o rectificare în perioada următoare, lucrurile se agravează, pentru că vom întâmpina un blocaj financiar. Nu am putut să facem cofinanțări, nu am putut folosi fondurile pentru că atrebuit să onorăm aceste datorii”, spune edilul din Tetoiu.

Prin PNI, primăria a depus reabilitarea drumurilor de interes local.

Creșterea nivelului de trai al comunității din Tetoiu este obiectivul principal al primarului Viorel Herăscu. Astfel că, împreună cu viceprimarul Ramona Tuță și-au propus să definitiveze modernizarea infrastructurii de bază în toată localitatea. Pe lângă, proiectele care sunt în derulare, conducerea primăriei va demara un nou proiect care presupune reabilitarea și modernizarea celui de-al doilea cămin cultural din localitate, respectiv cel din satul Țepești, iar pentru această investiție se va depune o cerere de finanțare la Compania Națională de Investiții.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *