Administraţia din Goleşti salută implicarea şefului statului în cazul bretelei de legătură cu Autostrada Sibiu – Piteşti

Conducerea Goleşti spune că este de apreciat faptul că preşedintele Klaus Iohannis a anunţat la Râmnicu Vâlcea că se va implica direct în solicita guvernului construcţia Autostrăzii Sibiu – Piteşti şi a bretelei de legătură a Râmnicului cu această.

Lotul 6, cum mai era numit, este o bretea de 20 de km lungime suprapusă în mare parte peste DN 73C şi care leagă Râmnicu Vâlcea de Tigveni, la nodul rutier, al Autostrăzii Sibiu – Piteşti, traversând comuna Goleşti de la sud la nord.

Deja în comuna Goleşti există mai multe solicitări de terenuri, foarte multe pentru investiţii industriale, toate cu perspectiva acestui tronson de drum.

Pe lângă acest aspect, în Goleşti există şi o serie de lucrări cu caracter edilitar.  De menţionat lucrările la extinderea rețelelor de apă potabilă, în cinci sate.

Administrația publică locală din comuna Golești a demarat amenajarea unui parc în centrul civic.

Această investiție se derulează prin Grupul de Alianță Locală (GAL) și are o valoare de 50.000 de euro. Primarul Dumitru Ropină spune că Primăria Golești dispune de cel puțin 10 hectare de teren, dar și imobile, în diferite zone ale localității, cu utilități și care trebuie concesionate, în vederea extinderii investițiilor pe teritoriul comunei.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *