Acomin urmează să exploateze domeniul schiabil Transalpina, în contul unei datorii de 12 miliarde lei vechi

Aşadar după 15 ianuarie, domeniul schiabil Transalpina Ski Resort urmează să fie deschis, fiind exploatat de societatea Acomin, constructorul domeniului, în contul datoriei de aproximativ 12 miliarde de lei vechi, resturi de plată pentru apreschi şi alte lucrări anexe.

Administraţia din Voineasa speră că după acest sezon se va stinge datoria istorică pentru firma constructoare şi în cursul anului 2020 poate fi organizată o licitaţie pentru exploatarea acestui domeniu.

Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort a fost construit în urma unei investiţii guvernamentale de 35 de milioane de euro.

Din cauza faptului că plăţile au fost făcute „cu ţârâita”, compania care a construit domeniul l-a exploatat în contul datoriilor acumulate.

artia de schi se afla pe domeniu schiabil Voineasa, in nord-vestul judetului Valcea. Distanta de la Voineasa pana la Ski Resort Transalpina este de aproximativ 34 Km.

Zona Lacul Vidra (Obarsia Lotrului, Voineasa – Valcea) un important punct de atractie turistica din Romania, are din 2012 o partie de schi care completeaza oferta turistica din zona. Proiectat pentru a deveni unul din cele mai performante domenii schiabile din Romania, complexul schiabil de la Lacul Vidra (Voineasa) va asteapta pentru a practica sporturile de iarna intr-o zona cu potential turistic deosebit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *