Aceasta trebuie să fie Autostrada Sibiu-Piteşti!

Aşa trebuie să arate autostrada Sibiu Piteşti, varianta 4 (verde) care va trece la 4 km Râmnicu Vâlcea (Dăeşti), Călimăneşti – Defileul Oltului – Racoviţa.

Avem două variante, fie semnând petiţia de mai jos:

Către:

Toţi cetăţenii de bună credinţă ai judeţului Vâlcea

Toate Instituţiile Publice din judeţul Vâlcea

Asociaţiile, Fundaţiile şi ONG-urile din judeţul Vâlcea

Partidele Politice din judeţul Vâlcea

Având în vedere faptul că responsabilii Companiei Naţionale de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi din România (CNADNR) nu doresc să ţină cont de necesităţile de dezvoltare ale judeţului Vâlcea şi pun în pericol viitorul a 400.000 de cetăţeni prin alegerea unui tronson al autostrăzii Piteşti-Sibiu care izolează complet acest judeţ, eu, deputat Cristian Buican, vă invit respectuos să semnaţi şi să susţineţi următoarea PETIŢIE:

Petiţie

PENTRU VIITORUL JUDEŢULUI VÂLCEA

Domnului Preşedinte, Klaus Werner Iohannis

Domnului Prim-Ministru, Dacian Julien Cioloş

Domnului Ministru al Transporturilor, Dan Marian Costescu

Noi, cetăţenii de bună credinţă ai judeţului Vâlcea, constatând modul în care Compania Naţională de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi din România (CNADNR) „înţelege” să realizeze tronsonul de autostradă Piteşti-Sibiu, facem apel la dumneavoastră pentru a uza de toate prerogativele legale în vederea convingerii responsabililor CNADNR pentru a conecta Municipiul Râmnicu-Vâlcea la această autostradă.

Solicităm acest sprijin întrucât judeţul Vâlcea, greu încercat în ultimii 25 de ani din punct de vedere economic şi social, nu are decât o şansă de dezvoltare viitoare: CONECTAREA MUNICIPIULUI RÂMNICU-VÂLCEA LA AUTOSTRADA SIBIU-PITEŞTI.

Notă1: Această petiţie poate fi semnată la Cabinetul Parlamentar Cristian Buican (str. Carol I, nr. 30, Bl. D6) sau la orice primărie din judeţul Vâlcea.

Notă2: Rugăm redacţiile tuturor ziarelor şi publicaţiilor din judeţul Vâlcea să publice acest apel în următoarele două săptămâni.

Fie intrând pe site-ul CNADNR şi votând direct varianta 4.

Acesta este momentul pe care istoria ni-l oferă, dacă îl ratăm, niciodată nu ne vom mai întâlni cu această şansă. Restul discuţiilor cu faptul că esze imposibil acest aspect, sunt doar vorbe goale, francezii au străpuns Mont Blancul, în Europa, sunt autostrăzi cu 6 benzi care traversează Alpii sau Apeninii.

La treabă vâlceni!

P.S. Oricâte tare sau plusuri ar avea deputatul Cristian Buican, trebuie să ne amintim faptul că, în 2013, când Dan Şova umbla cu fofârlica pe la Comisia Europeană, să schimbe traseul autostrazii şi să-l devieze pe Comarnic Braşov, deşi, era un guvern USL, Buican a cerut demisia ministrului Şova. Acest fapt l-a determinat pe Ponta să îl definească pe Buican, drept un “lider populist local care vrea autotrada pe la el pe la poartă”.

14 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *