ABBA are în vedere o reîntâlnire la 40 de ani de la hitul Waterloo

Formaţia suedeză ABBA, o legendă a muzicii pop, are în vedere o reîntâlnire în 2014, la 40 de ani de la consacrarea sa, a afirmat fosta membră a grupului Agnetha Faltskog, într-un interviu publicat duminică într-un săptămânal german.

ABBA va sărbători în 2014 patru decenii de la succesul înregistrat de single-ul Waterloo, cu care a câştigat concursul Eurovision din 1974 şi şi-a lansat astfel o fructuoasă carieră internaţională, urmând în scurt timp alte hituri ca Mamma Mia, Dancing Queen sau Super Trouper.

”Desigur că ne gândim” la o revenire. /…/ ”Există ideea de a face ceva pentru a marca această aniversare. Dar nu pot să spun în acest moment ce va fi”, a declarat cântăreaţa astăzi în vârstă de 63 de ani săptămânalului german Welt am Sonntag.

Agnetha Faltskog a creat grupul ABBA în 1972 împreună cu chitaristul Bjorn Ulvaeus, care i-a devenit mai târziu soţ, şi cuplul Benny Andersson – Anni-Frid Lyngstad, aminteşte AFP. Formaţia, al cărei ultim album – The Visitors – datează din 1982,  a vândut peste 380 de milioane de discuri în întreaga lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *