A3 redeschisă, A2 deschisă pe sectorul Bucureşti – Lehliu

 

Circulaţia pe Autostrada A3, între Centura Bucureşti şi Ploieşti, a fost reluată pentru toate categoriile de vehicule, informează, marţi, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).
Compania recomandă participanţilor la trafic să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, pături, săculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.

Circulaţia pe Autostrada A2 Bucureşti – Lehliu a fost deschisă, marţi, pentru toate categoriile de vehicule, informează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).
De asemenea, s-a deschis circulaţia rutieră şi pe drumul naţional 2C, km 0+000 – km 48+000, pentru categoriile de vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.
CNADNR recomandă participanţilor la trafic să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, pături, săculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *