A început vaccinarea cu Pfizer și la centrul din Călimănești

În urma solicitărilor transmise instituțiilor statului de către primarul Florinel Constantinescu, a început campania de imunizare anti-COVID cu serul Pfizer și la Călimănești.
Campania de imunizare anti-COVID a trecut deja în etapa a III-a, adică se poate programa și populația generală. Astfel, la centrul de vaccinare din Călimănești, amenajat la căminul internat al Liceului Tehnologic de Turism s-a deschis un al treilea punct de vaccinare pentru serul Pfizer, dezvoltat de BioNTech/Pfizer (denumit Comirnaty). Înscrierile pe lista de așteptare au început deja pe platforma informatică de programare (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/), iar primii înscriși au primit mesajele de programare pentru vaccinul Pfizer.
Cei care vor să se vaccineze cu serul Pfizer trebuie să acceseze platforma de programare și să se înscrie pe lista de așteptare la Centrul 1_Campus scolar/ Liceul Tehnologic Calimanesti. Ulterior vor primi SMS/e-mail, iar în 24 de ore trebuie să acceseze din nou platforma și să se programeze într-una din zilele indicate în mesajul primit.
Cei care vor să se vaccineze cu serul Astrazeneca trebuie să acceseze platforma de programare și să se înscrie pe lista de așteptare la Campus scolar/ Liceul Tehnologic Calimanesti.
Ulterior vor primi SMS/e-mail, iar în 24 de ore trebuie să acceseze din nou platforma și să se programeze într-una din zilele indicate în mesajul primit.
Centrul de vaccinare de la Călimănești are arondate localitățile: Călimănești, Berislăvești, Sălătrucel, Dăești, Runcu, Bujoreni, Muereasca.
Pe această cale, îi mulțumim domnului prefect al Județului Vâlcea, Sebastian Fârtat, pentru promptitudine, colaborare și conlucrare în soluționarea unei probleme de maximă importanță pentru comunitatea din Călimănești și nu numai.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *